Loading map...
 Pagrindinis    No Forks Mexican Grill

No Forks Mexican Grill

Property ID: 13757
Vokiečių g. 9, Vilnius,
Lithuania
Restoranai
  • 17
  • 0

Aprašymas

San Franciske, greito maisto užkandinėje El Faro Taqueria, Dėdė Carlos susuko pirmąją Mission-Style buritą pasaulyje. Ši buvo nepanaši į jokią prieš tai suktą buritą – ji nepadoriai didelė, sultinga ir perpildyta tobula mėsos, ryžių ir pupų kombinacija bei palydėta šviežia spalvinga salsa, guacamole, sūriu ir grietine. Niekas nežinojo, kur ir kada pasaulį išvydo pirmoji burita, tačiau būtent žymioji San Francisko burita, pagaminta 1961m. rugsėjį, po truputį užkariavo pasaulį ir tapo XX a. amerikietiško-meksikietiško maisto ikona bei etalonu tikrosioms buritoms.

Meksikietiška virtuvė yra tinkamiausia perteikti šviežumo ir tikrumo idėją, kadangi tiek Meksikoje, tiek ir restorane visas maistas yra ruošiamas nuo nulio, t.y. „No forks” nenaudoja šaldiklių, tam kad palengvintų verslą, bet gamina iš šviežių žaliavų, kad užtikrintų aukščiausią ruošiamo maisto kokybę.

Meniu trumpas, bet jo konstrukcija suteikia galimybę greitai susikomplektuoti individualų užsakymą, be to labai informatyvus ir smagus – nereikia ilgai „klaidžioti” po savo abejones, nes lengva ir greita išsirinkti. Maistas ruošiamas tą pačią akimirką, kai jūs apsisprendėte, o patiekiamas praktiškai per kelias sekundes.

„No forks” meniu yra sukurtas konsultuojantis su aukščiausios klasės technologu, kuris dirbo žinomuose restoranuose Lietuvoje ir Londone. Būtent Londone jam teko dirbti kartu su žymiu virtuvės šefu Gordonu Ramziu.

„No Forks” įkūrėjai Emilis ir Lukas pažįstami nuo mokyklos suolo ir iki bendro verslo įkūrimo kartu praėjo tikrą partnerystės „mokyklą”. Studijų metais Lukui atsivėrė galimybės keliauti ir dirbti greito maisto „mekose” – JAV ir Londone, kur jis gerai susipažino su šia sritimi tiek, kaip klientas, tiek ir kaip verslininkas.

Žmonių gyvenimo tempas, augantis poreikis šviežumui ir kokybei pasufleravo pasirinko greito restorano koncepciją. Šiuo maistu „No forks” perteikia savo pagrindinę mintį – „greitas, tačiau šviežias maistas, kurį gali valgyti kiekvieną dieną nesibaiminant dėl jo kokybės”. Visas maistas yra pagamintas iš tą dieną gautų, šviezių produktų, maistas neužsistovi ar nėra ruošiamas kitai dienai, klientai visą maisto paruošimo procesą mato prieš savo akis ir gali susikomponuoti koki nori patiekalą.

Būtiniausia sąlyga virtuvės darbo kokybei ir filosofijai – restorano šeimininkas ir virtuvės šefas tame pačiame asmenyje. „No forks” virtuvėje, kartu su patyrusiais šefais, sukasi ir vienas iš restorano vadovų – Emilis.
Kodėl turite papietauti arba išalkę bet kuriuo kitu metu užsukti į „No forks”? Pasitikėkite kitų lankytojų atsiliepimais, kurie dažiausiai giria sviežumą, skonių gausą, aptarnaujančio personalo kompetenciją ir greitį. Populiariausi du patiekalai: burita (barbacoa jautiena, pupelės su garstyčiomis, ryžiai, kukurūzų salsa, smoked’n’spiy salsa, sūris, salotos ir chipotle vištiena, pupelės su šonine, ryžiai, ananasų salsa, guacamole, suris, salotos.
Greitas maistas tik pamaloninti gomurį, numalšinti alkį ir pamaitinti kūną, todėl alkoholio čia nesiūloma. Tradiciniai gaivieji gėrimai ir ekologiški limonadai be cukraus WOSTOK bei idomios tonizuojančios šaltos arbatos Yerbata ir Matchbata – tai, kas sumaniai papildo maistą.

Sėdimų vietu čia 35, taciau kadangi „No forks” yra greito maisto restoranas (take away principu) klientų vienu metu aptarnauti gali kur kas daugiau. „No forks” komanda gali pasirūpinti ir dideliais imonių ar organizacijų renginiais, atvežti maistą į šventes, ar kitus sutartus renginius.

Privalumai

No amenities.

Kontaktinė informacija

Telefonai: +37061603302
El. paštas: info@noforks.lt
Facebook: https://www.facebook.com/noforkslt/
Pirmadienis: 11:00 - 22:00
Antradienis: 11:00 - 22:00
Trečiadienis: 11:00 - 22:00
Ketvirtadienis: 11:00 - 22:00
Penktadienis: 11:00 - 00:02
Šeštadienis: 11:00 - 23:00
Sekmadienis: 11:00 - 22:00

Panašūs rezultatai

No similar properties found.