Smulki Giedrės Būdienės ir Tauriaus Gedvilo įmonė "Varinė Slanka" pirmąjį restoraną "Bel Ami" atidarė 2012 metais, Užupyje. Restorano patiekalu "žvaigžde" netrukus tapo malaizijietiška kokosų pieno sriuba "Laksa". Azijos skonių paletę vyriausiasis šefas tobulino įvairiuose kursuose, mokymuose bei "workshop'uose". Restorano koncepcijai vietos neliko ir vadovai ėmė dairytis patalpų, kuriose galėtų įgyvendinti "street food" (gatvės maisto) idėją.
2017 metais Halės turguje iškilo "Spoon Out". Azijietiškos virtuvės "box'as".
Halėje "Spoon Out" sulaukė svečių. Į turgų užklydę turistai, nuolatiniai svečiai bei darbuotojai dalinosi komplimentais, įžvalgomis, patarimais ir istorijomis iš tolimų kraštų. Daugelyje pasaulio šalių maisto turgūs turi ribotą darbo laiką. Taip ir čia. Norintiems pavakarieniauti ar negalintiems užsukti darbo metu, "Spoon Out" virtuvės ragauti nepavykdavo. Pradėjome galvoti apie plėtrą ir 2018 metais gavome pasiūlymą atsidaryti "Gourmet Panoramoje" esančiame "food court".
Tais pačiais metais Halėje įvyko rokiruotė ir "Spoon Out" prasiplėtė. Atsiradus daugiau vietos, Taurius ir Giedrė galėjo įgyvendinti savo seną svajonę - lietuviškos virtuvės meniu. Viena patalpų dalis atiteko "Tailandui", kita - Lietuvai.
Pirmadienis
11:00 - 19:45
Antradienis
11:00 - 19:45
Trečiadienis
11:00 - 19:45
Ketvirtadienis
11:00 - 19:45
Penktadienis
11:00 - 19:45
Šeštadienis
11:00 - 19:45
Sekmadienis
11:00 - 19:45
2021 18 balandžio 12:31 local time
Palikti atsiliepimą