Aprašas

Sušių restoranams įprasta turėti paruoštukų – „Rise“ to nėra. Šefas iš pilnos šviežios žuvies atsipjauna tiek, kiek jam tam kartui reikia ir padeda žuvį atgal į šaldytuvą. Gavę šviežias žuvis, kai kurias jų jie patys išsirūko. Žuvį patiekalams renkasi pagal tai, kas tuo metu šviežiausia pasiūloje. Pas mus nėra naudojami produktai iš sūrimo, tačiau tikros krabo mėsos meniu tikrai rasite. Beje, dalis skonio paslapties slypi ir ryžiuose – virtuvė naudoja vienus kokybiškiausių ryžių, skirtus būtent sušių gamybai.

Sekite mus
Uždaryta
Darbo valandos šiandien: 11:00 - 20:00
  • Pirmadienis

    11:00 - 20:00

  • Antradienis

    11:00 - 20:00

  • Trečiadienis

    11:00 - 20:00

  • Ketvirtadienis

    11:00 - 20:00

  • Penktadienis

    11:00 - 20:00

  • Šeštadienis

    12:00 - 20:00

  • Sekmadienis

    Uždaryta

  • 2020 10 liepos 5:07 local time

mood_bad
  • Kolkas nėra komentarų.
  • chat
    Palikti atsiliepimą