Sušių restoranams įprasta turėti paruoštukų – „Rise“ to nėra. Šefas iš pilnos šviežios žuvies atsipjauna tiek, kiek jam tam kartui reikia ir padeda žuvį atgal į šaldytuvą. Gavę šviežias žuvis, kai kurias jų jie patys išsirūko. Žuvį patiekalams renkasi pagal tai, kas tuo metu šviežiausia pasiūloje. Pas mus nėra naudojami produktai iš sūrimo, tačiau tikros krabo mėsos meniu tikrai rasite. Beje, dalis skonio paslapties slypi ir ryžiuose – virtuvė naudoja vienus kokybiškiausių ryžių, skirtus būtent sušių gamybai.
Pirmadienis
11:00 - 20:00
Antradienis
11:00 - 20:00
Trečiadienis
11:00 - 20:00
Ketvirtadienis
11:00 - 20:00
Penktadienis
11:00 - 20:00
Šeštadienis
12:00 - 20:00
Sekmadienis
Uždaryta
2022 25 birželio 19:13 local time
Palikti atsiliepimą