Kur slypi kinų restorano Eat More Chinese populiarumo paslaptis? Gal dėl to, kad šefas Hailin gamindamas maistą dainuoja? Gal dėl to, kad dirba širdžiai mielą darbą? Matyt, viskas kartu sudėjus, nes maisto gaminimo tradicijas jis parvežė tiesiai iš Kinijos, o čia maisto gaminimas prilyginamas menui.
Kinija susideda iš 23 provincijų ir kiekviena iš jų su savo istorija, ten gyvenančiais žmonėmis ir savo unikalia virtuve. Sakoma, kad Kinijos šiaurė yra sūri, pietūs yra saldūs, rytai yra aštrūs, o vakarai - rūgštūs. Iš tikro, kinų virtuvė be galo įvairialypė. Jos pagrindinė filosofija – harmonija ir balansas tarp saldaus ir rūgštaus, maistingo ir lieso, ryškių ir švelnių spalvų, minkšto ir traškaus.
Pasisveikinkite su restorano šefu Hailin jo gimtąja kinų kalba „Nǐ chī le ma?“ („Ar jau pavalgei?) ir leiskitės į kelionę po neragautą ir ypatingų potyrių kupiną kinų virtuvę.
Pirmadienis
11:00 - 20:30
Antradienis
11:00 - 20:30
Trečiadienis
11:00 - 20:30
Ketvirtadienis
11:00 - 20:30
Penktadienis
11:00 - 20:30
Šeštadienis
12:00 - 20:30
Sekmadienis
12:00 - 20:30
2021 16 sausio 23:23 local time
Palikti atsiliepimą