Aprašas

Kur slypi kinų restorano Eat More Chinese populiarumo paslaptis? Gal dėl to, kad šefas Hailin gamindamas maistą dainuoja? Gal dėl to, kad dirba širdžiai mielą darbą? Matyt, viskas kartu sudėjus, nes maisto gaminimo tradicijas jis parvežė tiesiai iš Kinijos, o čia maisto gaminimas prilyginamas menui.
Kinija susideda iš 23 provincijų ir kiekviena iš jų su savo istorija, ten gyvenančiais žmonėmis ir savo unikalia virtuve. Sakoma, kad Kinijos šiaurė yra sūri, pietūs yra saldūs, rytai yra aštrūs, o vakarai - rūgštūs. Iš tikro, kinų virtuvė be galo įvairialypė. Jos pagrindinė filosofija – harmonija ir balansas tarp saldaus ir rūgštaus, maistingo ir lieso, ryškių ir švelnių spalvų, minkšto ir traškaus.
Pasisveikinkite su restorano šefu Hailin jo gimtąja kinų kalba „Nǐ chī le ma?“ („Ar jau pavalgei?) ir leiskitės į kelionę po neragautą ir ypatingų potyrių kupiną kinų virtuvę.

Sekite mus
Uždaryta
Darbo valandos šiandien: 11:00 - 20:30
  • Pirmadienis

    11:00 - 20:30

  • Antradienis

    11:00 - 20:30

  • Trečiadienis

    11:00 - 20:30

  • Ketvirtadienis

    11:00 - 20:30

  • Penktadienis

    11:00 - 20:30

  • Šeštadienis

    12:00 - 20:30

  • Sekmadienis

    12:00 - 20:30

  • 2020 10 liepos 6:38 local time

mood_bad
  • Kolkas nėra komentarų.
  • chat
    Palikti atsiliepimą