Aprašas

„Amandus“ – vieta, kurioje nuolat rodysiu, ką moku geriausiai. Per visą laikotarpį nuo mokslų Kopenhagoje iki keleto sėkmingų restoranų Vilniuje jau žinau, kas man ir mano svečiui patinka. Motyvuota komanda ir moderni restorano išvaizda atspinti tai, ko aš pats noriu bei siekiu dabar – kokybės ir solidumo. Tikiuosi restoraną įterpti ir į tarptautinį žemėlapį bei priartinti Vilnių prie tų miestų, į kuriuos svečiai užsuka ir dėl maisto kultūros restoranuose“, – sako Deivydas Praspaliauskas.

Lizzi ir Knud Amandus – Kopenhagoje kulinariją studijavusį Deivydą Praspaliauską globojusi pora, tapusi jo šeima Danijoje. Be to, amandus lotyniškai reiškia mylimas, tą patį hebrajų kalboje simbolizuoja ir Deivydo vardas.

Pirmajame „Amandus“ aukšte a la carte meniu restoranas dirba kasdien nuo 12 iki 23 val.
Degustacinis kas mėnesį keičiamas meniu – restorano rūsyje antradieniais-šeštadieniais nuo 19 val.

Sekite mus
Uždaryta
Darbo valandos šiandien: 12:00 - 23:00
  • Pirmadienis

    12:00 - 23:00

  • Antradienis

    12:00 - 23:00

  • Trečiadienis

    12:00 - 23:00

  • Ketvirtadienis

    12:00 - 23:00

  • Penktadienis

    12:00 - 23:00

  • Šeštadienis

    12:00 - 23:00

  • Sekmadienis

    12:00 - 23:00

  • 2019 lapkričio 15 9:34 local time

Kategorijos
mood_bad
  • Kolkas nėra komentarų.
  • chat
    Palikti atsiliepimą